Vakantie Eurostrand

van vrijdag 12 t/m vrijdag 19 Juli 2019

Vrijdag 12 juli
Vandaag zijn we vertrokken vanaf de Geusselt te Maastricht naar ons Resort Eurostrand in Leiwen aan de Moezel. Het was een mooie reis met een SUPER bus van niemand minder dan André Rieu.
De chauffeur was erg vakkundig en wist goed met onze gasten om te gaan en voordat wij het wisten waren we gearriveerd in ons Resort. Na het heerlijke Diner waar iedereen van genoten heeft gingen we naar het terras van ons Resort. Daar werd er nog gedanst onder het genot van een drankje.

Zaterdag 13 juli
Na een stevig ontbijt bracht de hele groep een bezoek aan het kapelletje op loopafstand van het Resort. Verschillende van ons hebben een kaarsje aangestoken. Daarna werd er nog een mooie wandeling gemaakt. Na de lunch was het tijd voor de Bingo waar mooie gesponsorde prijzen te winnen waren, de hoofdprijs bestond uit reischeque. Na het diner werden er volop gezelschapsspelletjes gedaan tot in de “late uurtjes”.

Zondag 14 juli
Weer een mooie dag aangebroken in Eurostrand. Vandaag gingen we er sportief tegenaan en gingen bowlen, het was een spannende competitie wie de meeste kegels omver gooide. Na de lunch stonden twee huifkaren klaar die een adembenemende tocht maakte door de wijnranken langs de Moezel. Bij terugkomst van de tocht konden we weer aanschuiven aan het diner. Daarna ging het Casino weer open om volop gezelschapsspelletjes te doen. Het was weer een zeer leuke gezellige dag.

Maandag 15 juli
Na het ontbijt stond de bus klaar om ons via een mooie toeristische route langs de Moezel naar Trier te brengen. De gasten hebben uitgebreid gewinkeld en de leuke terrasjes bezocht. Andere hebben de mooie historische gebouwen en de indrukwekkende gevels bewonderd. Na enkele uren was het tijd om terug te gaan naar onze accommodatie waar een heerlijk diner op ons stond te wachten. Daarna was er een modeshow waar enkele dames van onze groep aan meededen. Vervolgens zaten we weer gezellig bij elkaar op de terras waar dansmuziek gepresenteerd werd onder een genot van een drankje.

Dinsdag 16 juli
Vandaag zijn we de dag sportief begonnen met een wedstrijd midgetgolf. Er werd actief mee gedaan en veel gelachen. Na de sportieve ochtend en een welverdiende lunch stond de bus ons op te wachten om onze groep naar Bernkastel- Kues te brengen. Verschillende gasten hebben een boottocht over de Moezel gemaakt en andere hebben direct de winkelstraat opgezocht. Natuurlijk werd er uitgebreid gebruik gemaakt van de mooie terrasjes waar Kaffee und Kuchen en ijs genuttigd werd. S ’Avonds hebben we heerlijk op het terras genoten van de gezellige muziek tot in de “late
uurtjes”.

Woensdag 17 juli
Na het ontbijt vertrokken we met de bus naar de stad Saarbrücken. Hier werden we rondgeleid door onze gids die ons veel kon vertellen over de indrukwekkende Basiliek en de mooie stad. Daarna kon iedereen op eigengelegenheid de stad verkennen. Er werd uitgebreid geshopt en natuurlijk de terrasjes bezocht. Na het diner was het gezellig vertoeven op het terras met muziek.

Donderdag 18 juli
Onze laatste volle dag in Eurostrand begonnen we sportief met bowlen. Ook hier werd weer een zware competitie gehouden en de winnaar was erg gelukkig. Na de lunch werd er nog even een middagdutje gedaan. Daarna werden we verrast door een uitgebreid Kuchen buffet wat ons uitstekend gesmaakt heeft. Na het “zondigen” gingen verschillende van ons nog een wandeling maken naar het kapelletje om te bedanken voor de mooie week die ze gehad hadden. Na ons diner zaten we nog gezellig bij elkaar op het terras met leuke muziek.

Vrijdag 19 juli
Vandaag de dag van de terugreis, maar voordat het zover was werd er nog uitgebreid ontbeten en een wedstrijdje gebowld. De bus van Hanneman De Toerist, met de chauffeur Rob, kwam ons op tijd ophalen. Toen de koffers en hulpmiddelen in de bus zaten en de laatste bal was gegooid was het toch echt tijd om te vertrekken terug naar Nederland . Na het heerlijk 3 gangen Diner namen we afscheid van de gasten die in Wittem opgehaald werden. Daarna zijn we naar de Geusselt in Maastricht gegaan waar de rest van de gasten opgehaald werden. Met een lach en een traan namen we afscheid.

Wil u ook eens samen met ons op reis, kijk gerust eens in ons reisaanbod

Stichting Heinz

Met onze groep vrijwilligers zetten wij ons in voor de zeer kwetsbare groep, de gehandicapten met of zonder partner, ouderen, mantelzorgers en alleenstaanden.

Contactinformatie

Burg. Bar. van Hovellstraat 49
 6321 DB Wijlre
06-51672883
info@stichtingheinzreizen.nl
Volg ons op facebook