Fred van Duurling bestuurslid

Fred van Duurling

Bestuurslid

 

Graag stel ik me even aan jullie voor, Mijn naam is Fred van Duurling

Ik ben op 24 mei 1953 in Maastricht geboren en verder ook opgegroeid.
Ben getrouwd met Ilse, we hebben samen 2 dochters en 3 kleinkinderen,

Na de basisschool heb ik op de LTS de opleiding als Machinaal Bankwerker en Loodgieter afgerond
Na 5 jaar bij een loodgietersbedrijf in Hoensbroek gewerkt te hebben ben ik in dienst getreden bij de Gemeente Maastricht, waar ik na een dienstverband van 43 jaar in 2019 met Pensioen ben gegaan

Vanaf mijn 7e heb ik mijn twee hobby`s voetballen en muziek (tamboer bij de Harmonie) zolang als mogelijk gecombineerd, en na gestopt te zijn met actief voetballen, ben ik doorgegaan met mijn muziekhobby, waar ik in 2021 mijn 60 jarig jubileum als muzikant bij de Koninklijke Harmonie Ster van Maastricht heb mogen vieren.

Als vrijwilliger en bestuurslid ben ik jarenlang actief geweest bij de voormalige Basisschool de Perroen in De Heeg, de Gemeente Maastricht, Nutsbedrijven Maastricht, Harmonie Ster der Toekomst
en Koninklijke Harmonie Ster van Maastricht
Momenteel ben ik nog bestuurslid van de Stichting Harmoniezaal Ster der Toekomst

Ik ken Heinz en de stichting via mijn ouders die jarenlang mee zijn geweest op zijn reizen. Zelf ben ik de laatste jaren vanuit mijn geloof vaak op bedevaart reis geweest en vanuit die positie ben ik actief in contact gekomen met Heinz met de vraag of zo`n reis iets voor de stichting zou zijn.
Zo ben ik betrokken geraakt bij de stichting en heeft Heinz mij gevraagd of ik eens wilde nadenken over bestuursfunctie bij de Stichting

Ik ben altijd van mening geweest dat je alleen als je samenwerkt en open staat voor anderen je iets voor elkaar kunt betekenen en doelen kunt bereiken, niets is dan onmogelijk.
Vanuit die gedachte spreken mij de doelstelling dat IEDEREEN RECHT HEEFT OP VAKANTIE en de slogan SAMEN ZIJN WE STERK en ZORG VOOR ELKAAR dan ook enorm aan en heb ik ervoor gekozen om zolang als mijn gezondheid het toelaat toe te treden tot het bestuur Stichting Heinz Bijzondere vakantiereizen

Met vriendelijk groet Fred van Duurling

Stichting Heinz

Met onze groep vrijwilligers zetten wij ons in voor de zeer kwetsbare groep, de gehandicapten met of zonder partner, ouderen, mantelzorgers en alleenstaanden.

Contactinformatie