Heinz Helgers

Voorzitter

 

Na meer dan 27 jaar vakanties georganiseerd te hebben als coördinator en verzorgende bij verschillende organisaties, die gestopt zijn met aangepaste vakanties, zijn wij in 2018 met een eigen stichting begonnen. Meer dan 300 gasten gingen jaarlijks mee met een aangepaste vakantie.
Wij hebben bewust voor een stichting gekozen en niet voor een commerciële instantie omdat niemand van ons team zich wilde verrijken aan de ellende van de medemens.
Met een schat aan ervaring uit die tijd, zijn wij deze uitdaging aangegaan.
Daarom heb ik de functie van voorzitter van deze stichting aanvaard.

Na al die jaren ontstond bij mij de behoefte om voor de kwetsbare medemens verder klaar te staan.
De hulpbehoevende gehandicapten of de eenzaamheid neemt jaarlijks toe en hiervoor iets te kunnen betekenen, geeft mij een voldaan gevoel.

Ook aan onze gasten, die zorg nodig hebben, is gedacht.
De vele vrijwillige Verpleegkundigen en Ziekenverzorgenden IG van onze stichting zorgen ervoor dat gedurende uw vakanties de gasten medisch verzorgd worden en onbeperkt kunnen genieten van een betaalbare vakantie in het binnen- of buitenland met de aangepaste luxe bus of met het vliegtuig.
Ook zijn de mantelzorger, partner of de alleenstaande gast bij ons welkom.
Het logistiek team zorgt voor de rolstoelen, bagage en begeleid onze gasten of is gastheer/vrouw zodat de gast zich nooit alleen hoeft te voelen op vakantie.
Wij zijn natuurlijk super trots op deze vrijwilligers.
Want ons slogan is: SAMEN ZIJN WE STERK en ZORG VOOR ELKAAR.

Niets is zo gezellig als met een groep op reis te gaan. Het ontmoeten van nieuwe mensen, het ontstaan van blijvende vriendschappen, het delen van reiservaringen en bouwen aan mooie herinneringen. Met dit in het achterhoofd probeer ik elk jaar mij in te zetten voor deze doelgroep.

Wij hopen dat wij u mogen begroeten op een van onze projecten.
Heinz Helgers

Stichting Heinz

Met onze groep vrijwilligers zetten wij ons in voor de zeer kwetsbare groep, de gehandicapten met of zonder partner, ouderen, mantelzorgers en alleenstaanden.

Contactinformatie

Burg. Bar. van Hovellstraat 49
 6321 DB Wijlre
06-51672883
info@stichtingheinzreizen.nl
Volg ons op facebook