Hotel Zuiderduin

Het luxueuze Hotel Zuiderduin ligt op nog geen 100 meter van het strand van Egmond aan Zee. Dit staat bekend om zijn strand en het omliggende uitgestrekte duingebied waar u uren lang kan wandelen. Het voormalige vissersdorpje nodigt u uit om te flaneren door de authentieke straatjes. U vindt hier unieke winkels met een wisselend assortiment en de vele terrasjes. Bent u toe aan een kopje koffie, een lunch of iets anders lekkers? Zoek een plekje bij de gezellige restaurants in het dorp of neem plaats op de terrassen van de strandpaviljoens.

U verblijft in het luxe hotel op basis van halfpension. Er zijn éénpersoons of tweepersoonskamers met eigen badkamer en televisie. In het hele hotel kunt u gratis gebruik maken van Wi-Fi netwerk. ‘s Morgens kunt u genieten van een zeer uitgebreid ontbijt in buffetvorm en ‘s avonds van een heerlijk 3 gangen diner. Verder beschikt het hotel over een sfeervolle Brasserie, een gezellige Ierse Pub, een verwarmd 31 graden binnenzwembad, Sauna’s en 8 Bowlingbanen.

Ook worden er uitstapjes geregeld o.a. naar de historische binnenstad Alkmaar en een verrassingsdag. U ziet, zo kunt u de gehele week genieten van een ontspannende of actieve vakantie.

Informatie 

N

Inclusief transfer vanaf opstapplaats Maastricht naar Egmond aan zee en terug in een luxe bus.

N

Voor gasten die instaat zijn om zelf de bus in en uit te stappen. “Er is geen rolstoellift!”

N

7 overnachtingen in een  twee of eenpersoonskamer

N

Drempelloze badkamer met alle voorzieningen.

N

Deskundige (medische) verpleegkundige begeleiding.

N

Verzorging op basis van halfpension.

N

Gebruik van verwarmd binnenzwembad en bowlingbaan.

N

Diverse excursies.

N

Afscheidsdiner.

Deze reis word ingepland in 2022 op volgende datum

   van zaterdag 14 t/m zaterdag 21 mei

 

Heeft u interesse in deze vakantie? U kan via deze knop een gratis persoonlijk gesprek aanvragen.

Stichting Heinz

Met onze groep vrijwilligers zetten wij ons in voor de zeer kwetsbare groep, de gehandicapten met of zonder partner, ouderen, mantelzorgers en alleenstaanden.

Contactinformatie

Burg. Bar. van Hovellstraat 49
 6321 DB Wijlre
06-51672883
info@stichtingheinzreizen.nl
Volg ons op facebook