Mar-y-Sol-Tenerife

Op de zuidwestkust van het Canarische eiland Tenerife ligt het dorpje Los Cristianos dat oorspronkelijk een vissersdorpje was.
Wij gaan naar het senior- en handicapvriendelijk Kuurhotel Mar Y Sol waar u onbezorgd kunt genieten.

Los Cristianos ligt midden in een medisch gunstige en allergievrije klimaatzone.
Men spreekt terecht over “de plek met het beste klimaat ter wereld”, voor reuma, artrose, osteoporose en MS gasten.

Alle studio’s en appartementen zijn rolstoelvriendelijk en volledig aangepast.
Het hotel beschikt over een eigen revalidatieruimte met verschillende therapiemogelijkheden. Dit alles staat onder leiding van een arts en haar team. Verder kunt u nog gebruik maken van de verwarmde zwembaden en de sporthal.

N

Inclusief transfer vanaf opstapplaats Maastricht naar de luchthaven en terug in een luxe aangepaste bus met rolstoellift.

N

Vliegreis van de luchthaven rechtstreeks naar Tenerife en retour.

Kofferservice en incheckservice.

N

10 overnachtingen in een volledig aangepast één of twee persoons-appartement met oproepsysteem.

N

Deskundige (medische) verpleegkundige begeleiding.

N

Verwarmd buiten zwembad 32 graden voorzien van massagejets, waterval en lift.

N

Half pension: uitgebreid ontbijt en diner in buffetvorm.

Afscheidsdiner.

Deze 11 daagse reis word ingepland in 2021 op volgende datum

Van zaterdag 26 Juni tot en met dinsdag 6 Juli 2021

Heeft u interesse in deze vakantie? U kan via deze knop een gratis persoonlijk gesprek aanvragen.