Vakantie Tenerife juni 2022

Het reisverslag van Francielle, Fenne en Phoebe

We zullen ons eerst even voorstellen. Wij zijn Francielle, Fenne en Phoebe. We studeren op dit moment de opleiding: mbo-verpleegkunde (3de jaars) op het Vista college in Maastricht. En wij zijn als stagiaires mee geweest met de reis naar Tenerife!

10 juni 2022 was het dan zover, de vakantiereis naar Tenerife ging beginnen.
Deze ochtend werden we om 07:00u bij de Geusselt verwacht, hier kregen we tijdens een heerlijk ontbijt uitgelegd wat de bedoeling was en wie welke taken had. Om 09:00u vonden de eerste ontmoetingen met de gasten plaats en was het tijd om in te laden en naar Eindhoven te vertrekken. Tijdens de heenreis zat het niet allemaal mee, maar we hebben het allemaal gered en zijn veilig op onze bestemming aangekomen.

Tijdens onze reis hebben we verschillende uitstapjes gemaakt. Zo hebben we een bezoek gebracht aan het nationale park van Tenerife, gingen we een kijkje nemen in een botanische tuin, hebben we de oudste drakenboom bezocht en genoten van een heerlijke wijnproeverij.

De dagen waarop geen excursies waren, werden door de gast zelf ingevuld. Als de gast wilde winkelen, gingen we winkelen. Wilde de gast bij het zwembad blijven, dan bleven we bij het zwembad.

In de ochtend en avond was het tijd voor de zorg. Wij hebben geprobeerd om in een korte tijd de gast zo goed te leren kennen, zodat we zoveel mogelijk zorg op maat konden bieden.

21 Juni was alweer de laatste dag van deze prachtige reis. Een emotionele dag voor de gasten, maar ook voor ons als stagiaires. Moe en voldaan kijken wij terug op deze reis. We hebben een erg leuke tijd gehad met de gasten en andere vrijwilligers. En wij hopen dat de gasten met een voldaan gevoel thuiskomen en zeker nog een keer deelnemen aan de reizen van Heinz.

Deze reizen zijn zeker een aanrader en wij zouden het alle drie leuken vinden om in de toekomst nog een keer mee te gaan.
Dus wie weet tot ziens.

Lieve groetjes van,
Francielle, Fenne en Phoebe 

Wil u ook eens bij ons stage lopen, meld je dan hieraan.

Stichting Heinz

Met onze groep vrijwilligers zetten wij ons in voor de zeer kwetsbare groep, de gehandicapten met of zonder partner, ouderen, mantelzorgers en alleenstaanden.

Contactinformatie

Burg. Bar. van Hovellstraat 49
 6321 DB Wijlre
06-51672883
info@stichtingheinzreizen.nl
Volg ons op facebook