Vakantie Bad Peterstal

van zaterdag 23 t/m vrijdag 30 Juni 2018

Zaterdag om 10.00 uur vertrokken we met de bus naar Bad Peterstal in het Zwarte Woud. In de namiddag arriveerden we in ons super mooie hotel met een prachtige omgeving, s’avonds genoten we van ons diner en daarna gezellig bij elkaar zijn.

Hieronder vindt u het verslag van de hele week

Zondag

Na de Lunch gingen we naar de Glashütte in Wolfach, daar kregen we een glasdemonstratie met uitleg. De mogelijk was er om deze producten te kopen. Na de koffie met kuchen reden we weer terug naar ons hotel.

Maandag

Na het ontbijt naar de Mummelsee, hier kregen we een super uitgebreide lunch aangeboden. Daarna een mooie tocht over de Schwarzwaldhochstraße terug naar ons hotel.

Dinsdag

Op naar Baden-Baden we brachten een bezoek aan het indrukwekkende Casino en een rondleiding van een gids. Daarna konden we op eigen gelegenheid het oude centrum bezoeken.

Woensdag

S’middags naar Freudenstadt waar we een bezoek gingen brachten aan het grootste marktplein van Duitsland. Er werd uitgebreid gewinkeld en natuurlijk de terrasjes bezocht. Na het overheerlijke diner was er een gezellige muziekavond.

Donderdag

Vandaag ging de busreis naar Strasbourg in Frankrijk. Onze gids begeleidde ons naar het oude centrum. Hier werd de indrukwekkende Kathedraal bezocht en daar na kon men op eigen gelegenheid het centrum verkennen. Zeer onder de indruk van het oude centrum vertrokken we met de bus weer terug naar ons hotel. Er was weer een overheerlijk diner dat ons goed gesmaakt heeft.

Vrijdag

Onze laatste excursie naar Gengenbach, een prachtige historische oude stad, gezellig gewinkeld en terrasjes bezocht. Na het diner werd nog een Bingo georganiseerd en gezellig bij elkaar zijn.

Zaterdag

Na het ontbijt reden we terug naar Nederland. Daar werd in Wittem ons nog een drie gangen menu aangeboden. We kijken terug op een super vakantieweek voor onze gasten. Chapeau aan alle vrijwilligers.

Wil u ook eens samen met ons op reis, kijk gerust eens in ons reisaanbod

Stichting Heinz

Met onze groep vrijwilligers zetten wij ons in voor de zeer kwetsbare groep, de gehandicapten met of zonder partner, ouderen, mantelzorgers en alleenstaanden.

Contactinformatie

Burg. Bar. van Hovellstraat 49
 6321 DB Wijlre
06-51672883
info@stichtingheinzreizen.nl
Volg ons op facebook