Vakantie Eurostrand 

van vrijdag 13 t/m vrijdag 20 Juli 2018

Vrijdagmiddag vertrokken we naar Resort Eurostrand in Leiwen.
Nadat we onze kamer hadden ingenomen werden we uitgenodigd om deel te nemen van het uitgebreide lopend buffet.
Daarna was er gezellige muziek tot in de laatste uurtjes.

Hieronder vindt u het verslag van de hele week

Zaterdag 

Zaterdag na de lunch stond de huifkar voor ons klaar die ons een indrukwekkende tocht door de Weinstraße rond de Moesel maakte. Tijdens deze tocht konden de gasten wijn en druivensap proeven die in de straat gemaakt werd.

Zondag en maandag

Deze dagen was iedereen vrij om gebruik te maken van het zwembad, om te bowlen of te genieten van een mooie wandeling tussen de wijnranken. 

Dinsdag

Met de bus naar Koblenz, daar hebben we met de gids een tour gemaakt door de stad waar hij ons erg mooie plekken iet zien.

Woensdag

Met de bus naar Trier. Eerst hebben we een leuke boottocht gemaakt over de Moezel. Na de boottocht zijn we met de bus naar het centrum van Trier gereden waar we gezellig gewinkeld hebben en een terrasje gevonden waar ze heerlijk ijs hadden. Een gezellige dag

Donderdag

Een gezellige dag naar Saarburg. Een prachtig leuk stadje met een waterval in het centrum. Een terrasje was gauw gevonden waar we genoten van koffie met küchen of een heerlijk ijs.

Vrijdag

Omstreeks 14.00 uur vertrokken we naar Nederland terug waar we om 17.00 uur in Vijlen aankwamen. Daar stond op ons nog een drie gangen diner te wachten. Daarna terug naar Maastricht waar de ophalers ons stonden op te wachten. Het was weer een oergezellige vakantieweek.

Wil u ook eens samen met ons op reis, kijk gerust eens in ons reisaanbod 

Stichting Heinz

Met onze groep vrijwilligers zetten wij ons in voor de zeer kwetsbare groep, de gehandicapten met of zonder partner, ouderen, mantelzorgers en alleenstaanden.

Contactinformatie

Burg. Bar. van Hovellstraat 49
 6321 DB Wijlre
06-51672883
info@stichtingheinzreizen.nl
Volg ons op facebook