Vakantie Neuerburg 

van zaterdag 11 t/m zaterdag 18 Augustus 2018

Op zaterdag zijn we met Stichting Heinz Bijzondere Vakantiereizen vertrokken naar Neuerburg,
Op zondag zijn verschillende gasten naar de kerk geweest en zijn andere gasten gaan wandelen in het dorp.

Hieronder vindt u het verslag van de hele week

Maandag 

Een mooie in uitstap met de hele groep naar Echternach (Luxemburg) geweest. Hier hebben we gewinkeld en lekker op een terrasje gezeten.

Dinsdag 

Vandaag maakten we een daguitstap met de bus naar Trier.Tijdens de busreis kregen we de geschiedenis mee van deze stad en de mooie bezienswaardigheden die Trier ons te bieden had.

Woensdag 

Met de bus reden we naar Bernkastel-Kues, daar zijn we het stadje in geweest en vervolgens hebben wij een boottocht over de Moezel gemaakt en zijn we uitgestapt in Traben-Trabach. Op de terugweg zijn we met de bus via de Weinstrasse terug naar het hotel gereden. Daar mochten we plaatsnemen voor een heerlijk diner! Daarna was er een gezellige kienavond.

Donderdag 

Met de groep zijn wij naar het Mettlach Villeroy & Boch outlet gegaan. Hier hebben de gasten lekker kunnen winkelen. Om de dag af te sluiten hebben we s’avonds een gezellige barbecue gehad.

Vrijdag

 Vrijdag zijn we met de gasten naar Diekirch (Luxemburg) gegaan. Hier hebben we lekker gewinkeld en een ijsje gegeten of kopje koffie gedronken. ‘s Avonds hebben we een leuke muzikale feestavond gehad waar de gasten enorm van genoten hebben .

Zaterdag

Zaterdag zat de vakantie er weer op. Na een Duits Kuchen buffet in het hotel zijn we de bus in gestapt en hebben we een afscheidsdiner in Vijlen gehad. Van uit daar zijn sommige gasten vertrokken. Andere gasten zijn van uit Maastricht naar huis gegaan.

Het was een leuke gezellige week!

Wil u ook eens samen met ons op reis, kijk gerust eens in ons reisaanbod 

Stichting Heinz

Met onze groep vrijwilligers zetten wij ons in voor de zeer kwetsbare groep, de gehandicapten met of zonder partner, ouderen, mantelzorgers en alleenstaanden.

Contactinformatie

Burg. Bar. van Hovellstraat 49
 6321 DB Wijlre
06-51672883
info@stichtingheinzreizen.nl
Volg ons op facebook