Vakantie Someren 

van maandag 3 t/m zondag 9 December 2018

Maandag 

Ondertussen waar wij op onze gasten wachten die naar de Rode Kruis Bungalow te Someren gingen met de Stichting Heinz Bijzondere vakantiereizen, hadden wij tijd om de Bungalow te ontdekken. Het was voor ons, Tanja & Henriette, de eerste keer dat wij aan dit project deelnamen. Om 15.15 uur arriveerde de groep gasten met hun medische begeleiding en het feestje kon beginnen.

Dinsdag 

Heerlijke dag gehad met ons allen. Vanochtend lekker eindje gewandeld en daarna de dieren gevoerd. Vanmiddag naar het tuincentrum geweest en na het heerlijke diner een gezellige muziekavond.

Woensdag 

Vanmiddag naar Lierop gewandeld en heerlijke pannenkoeken gegeten. En na het diner kwamen de twee Zwarte Pieten langs en brachten voor iedereen cadeautjes.

Vrijdag

Vanmiddag weer gezellig op stap geweest naar de Kerstshow in een Tuincentrum in Weert.Heerlijk gegeten van de Limburgse specialiteiten bij ons diner en daarna gezellige muzikale avond.

Zaterdag

Helaas de laatste volle dag met de Stichting Heinz. Een gezellige Bingo en s’avonds een heerlijk afscheidsdiner en daarna werden de gasten en de vrijwilligers in het “zonnetje”gezet. Het was SUPER gezellig.

Zondag

Na het ontbijt werden de koffers in gepakt en daarna genoten van het warm/koud buffet. Daarna was het tijd om afscheid te nemen. Het was een super geweldige week. Alle gasten & vrijwilligers bedankt voor de gezelligheid namens Tanja & Henriette.

Wil u ook eens samen met ons op reis, kijk gerust eens in ons reisaanbod 

Stichting Heinz

Met onze groep vrijwilligers zetten wij ons in voor de zeer kwetsbare groep, de gehandicapten met of zonder partner, ouderen, mantelzorgers en alleenstaanden.

Contactinformatie

Burg. Bar. van Hovellstraat 49
 6321 DB Wijlre
06-51672883
info@stichtingheinzreizen.nl
Volg ons op facebook