Vakantie Tenerife

van vrijdag 25 Mei t/m dinsdag 5 Juni 2018

Op vrijdag vertrokken we vanuit Maastricht met de bus naar Airport Eindhoven voor een 12 daagse reis. Daar ging alles super snel, het inchecken, de koffers en rolstoelen waren vlug ingecheckt en nu op naar de douane. We gingen nu richting het vliegtuig en onze gasten, die geen trappen kunnen lopen, gingen met de speciale lift omhoog naar het vliegtuig. Om 12.30 uur gingen we de lucht in en voordat we het wisten waren we geland op Airport Tenerife. Daar stond de aangepaste bus al op ons te wachten die ons naar het hotel in Los Christianos bracht.
Aangekomen daar ging het vliegensvlug naar onze kamers en daarna naar het restaurant waar ons een heerlijk lopend buffet werd aangeboden.

Een reis vol verrassingen o.a. een busreis naar de Teide ,de hoogste berg van Spanje, een adembenemende rit. Daarna het klooster van Monisterio waar gezellige restaurantjes waren. .

Een excursie naar Puerto De Sante Cruz waar je kon winkelen of een terrasje nemen met uitzicht op Zee. Daarna naar Candelaria waar de Zwarte madonna wordt vereerd.

Ook kon men gebruik maken van het verwarmd zwembad of de aangepaste sporthal en fitnisruimte.

Gezellige avonden

Voldaan en aan mooie herinneringen namen we afscheid van ons zeer gastvrije hotel MarYsol en het superteam en onze eerste oorkonde voor onze Stichting.

Wil u ook eens samen met ons op reis, kijk gerust eens in ons reisaanbod

Stichting Heinz

Met onze groep vrijwilligers zetten wij ons in voor de zeer kwetsbare groep, de gehandicapten met of zonder partner, ouderen, mantelzorgers en alleenstaanden.

Contactinformatie

Burg. Bar. van Hovellstraat 49
 6321 DB Wijlre
06-51672883
info@stichtingheinzreizen.nl
Volg ons op facebook