Rick Ronda

Bestuurslid

Ik ben geboren en getogen in Maastricht.

Ben sinds kort afgestudeerd als verpleegkundige en werk momenteel in het MUMC+ (voormalig AZM).

Enkele jaren geleden ben ik via de Leeuwenborgh, mijn school, in aanraking gekomen met de stichting. Heinz is toen een presentatie komen geven aan ons studenten over de reizen van de stichting. Tijdens de presentatie dacht ik al meteen: “Dit is iets voor mij”.

Als eerste reis ben ik meegegaan naar Bad Peterstal, daarna volgde Eurostrand en Neuerburg.Ik was heel erg blij dat ik mee gegaan ben. Het is geweldig dat je mensen die niet alleen op vakantie kunnen gaan, te laten genieten van een verzorgde vakantie en de week van hun leven geven. En voor elke gast een lach op hun gezicht te bezorgen.

Ondertussen ben ik gevraagd voor het Bestuur van de stichting en probeer een aantal keren per jaar mee te gaan op een aangepaste vakantiereis. Het is nu super leuk om niet alleen voor de schermen deel te nemen aan deze reizen, maar nu ook achter de schermen om mee te denken of we de reizen kunnen verbeteren. Hier komt heel wat bij kijken o.a. de verschillende hulpmiddelen, de hygiëne voor de gasten en ons team, de materialen, de diëten, enz.

Zolang ik tijd kan vrij maken om mij voor de stichting, de gasten en mijn collega’s te kunnen inzetten, zal ik dit heel graag doen. Een van de Hoofdregels van de stichting is: IEDEREEN HEEFT RECHT OP VAKANTIE, dit was voor mij de doorslag om mij in te zetten voor deze kwetsbare groep gasten.

Ik hoop U graag een keer te verwelkomen bij een reis van Stichting Heinz bijzondere Vakantiereizen.

Groetjes, Rick Ronda.

Stichting Heinz

Met onze groep vrijwilligers zetten wij ons in voor de zeer kwetsbare groep, de gehandicapten met of zonder partner, ouderen, mantelzorgers en alleenstaanden.

Contactinformatie

Burg. Bar. van Hovellstraat 49
 6321 DB Wijlre
06-51672883
info@stichtingheinzreizen.nl
Volg ons op facebook