4 sterren Seehotel Rheinsberg

Kom naar Rheinsberg in de Duitse deelstaat Brandenburg en ervaar het mooie natuurpark Stechlin-Ruppinerland, het paradijs in het noorden van Brandenburg. Het wordt niet voor niets de parel van het vakantiegebied genoemd. Dit 4 sterren hotel voldoet aan uw stoutste dromen en heeft u alles te bieden wat u zich maar kunt wensen. Het hotel straalt luxe, comfort en een grote gastvrijheid uit en is geheel rolstoelvriendelijk.

Het beschikt over over een zeer ruim restaurant waar wij gereserveerde plaatsen hebben. U kunt genieten van een uitstekende keuken, het biedt een uitgebreid ontbijt, lunch en diner in buffetvorm aan in klassieke stijl. De zeer ruime slaapkaners zijn uitgerust met hoog,-laagbedden, tv, WI-FI en een aangepaste badkamer en balkon. Verder beschikt het hotel over een aangepast verwarmd binnenzwembad, sauna, sporthal, kegelbaan en fitnisruimte die onze gasten kunnen gebruiken.

Met onze luxe aangepaste bus brengen wij een dagtocht aan Berlijn en bezoeken de bezienswaardigheden van deze stad. Verder hebt u nog de gelegenheid o.a de Kurfürstendamm te ontdekken. Verder vindt er een toeristische tocht door Brandenburg en een romantische boottocht over de meren van de Grienericksee plaats.    

Informatie 

N

Inclusief transfer vanaf opstapplaats Maastricht naar Rheinsberg en terug in aangepaste luxe bus met rolstoellift.

N

Kofferservice

N

7 overnachtingen in een volledig aangepaste twee of éénpersoonskamer met tv, telefoon, WI-FI en oproepsysteem.

N

Drempelloze badkamer met aangepast toilet en douche.

N

Deskundige (medische) verpleegkundige begeleiding.

N

Verzorging op basis van volpension.

N

Binnen zwembad, sauna, stoombad, fitnisruimte en sporthal.

N

Avondprogramma’s.

N

Diverse excursies en entree.

N

Afscheidsdiner.

Deze 8 daagse reis word  ingepland in 2021 op volgende datum

   Van zondag 10  tot en met zondag 17 Oktober 2021

 

Heeft u interesse in deze vakantie? U kan via deze knop een gratis persoonlijk gesprek aanvragen.

Stichting Heinz

Met onze groep vrijwilligers zetten wij ons in voor de zeer kwetsbare groep, de gehandicapten met of zonder partner, ouderen, mantelzorgers en alleenstaanden.

Contactinformatie