Een woord van dank aan onze sponsors

 

Steunpunt mantelzorg  zuid

De voorbespreking voor de reis met de reisleider Heinz en alle vrijwilligers en verpleegkunde stagiaires die mee gingen, gehouden in de groepsruimte van Steunpunt Mantelzorg Zuid in Maastricht.

Het steunpunt is er voor alle mantelzorgers en vindt het heel belangrijk dat mantelzorgers weten dat er vakantie mogelijkheden zijn voor degenen voor wie zij zorgen. Met een gerust hart je vader of moeder mee laten gaan met een mooie vakantie reis, of zelf als mantelzorger met je partner meegaan en even alle zorg uit handen geven zodat je zelf ook echt vakantie hebt, is heel belangrijk. Mantelzorg kan heel mooi en fijn zijn om te doen, maar ook zwaar zijn, en vakantie doet iedereen goed!

Bij het steunpunt kunnen mantelzorgers, jong én oud, voor allerlei vormen van ondersteuning terecht: informatie, gesprekken, cursussen, gespreksgroepen, mantelzorgmakelaar etc.

 De ondersteuning is gratis, u heeft geen verwijzing nodig en bepaalt zelf wanneer u contact of hulp wilt hebben.

Bel voor meer informatie met: 043 3215046 of kijk op : www.mantelzorgzuid.nl 

Select Hotel ApplePark Maastricht

Beste directie en medewerkers,

Via dit bericht willen wij u heel graag bedanken voor het sponsoren van onze Stichting. Met uw sponsoring helpt u onze Stichting enorm. Zonder de steun van onze sponsors zouden wij de Stichting niet draaiend kunnen houden.

Dit is dan ook iets waar u heel trots op mag zijn, iets wat u anderen mag laten weten. Het zal een positieve invloed hebben op het beeld dat uw klanten, medewerkers en relaties van u hebben.

Namens de gasten en vrijwilligers van Stichting Heinz Bijzondere Vakantiereizen bedankt voor uw medewerking.

Adres: Pierre de Coubertinweg 3, 6225 XT Maastricht, Nederland 

Bel voor meer informatie met: +31 43 352 9000
of kijk op :
applepark.select-hotels.eu

B webs webdesign en webdevelopment

Via deze weg wil de Stichting Erwin van B webs hartelijk bedanken voor de hulp en betrokkenheid van deze fantastiche website. We zijn ontzettend blij over de manier waarop de website is samengesteld. Zodat onze gasten en vrijwilligers op een professionele manier op de hoogte kunnen worden gehouden van ons nieuws en activiteiten.

Bel voor meer informatie met: +32 (0) 498 120 764 of kijk op : bwebs.be

Boeken voor Mensen

Stichting Boeken voor Mensen heeft als doel het gelezen boek een nieuw leven te geven. Daartoe verkopen wij tweedehands boeken maar ook platen, cd’s en dvd’s voor kleine prijzen. Met de opbrengst daarvan ondersteunen wij goede doelen in de regio.

Voorheen organiseerden wij één keer per jaar een grote boekenbeurs op locatie. Vanwege corona is dat voorlopig niet meer mogelijk. In plaats daarvan is er een doorlopende boekenbeurs, waar je op afspraak terecht kunt.

De stichting draait volledig op vrijwilligers, die de boeken zorgvuldig selecteren en sorteren. Inmiddels kun je kiezen uit meer dan 100.000 boeken, in de meest diverse genres.

Bel voor meer informatie met:  043-363 04 65 of kijk op : boekenvoormensen.nl

Wil u ook graag uw steentje bijdragen?

Onze stichting werkt zonder winst en kan elke bijdrage dus erg waarderen.
Om ons te contacteren klik hier

 

Stichting Heinz

Met onze groep vrijwilligers zetten wij ons in voor de zeer kwetsbare groep, de gehandicapten met of zonder partner, ouderen, mantelzorgers en alleenstaanden.

Contactinformatie

Burg. Bar. van Hovellstraat 49
 6321 DB Wijlre
06-51672883
info@stichtingheinzreizen.nl
Volg ons op facebook