Ton Notermans BestuurslidIk ben geboren in Heerlen in 1956 en getrouwd met Marielle. Wij hebben 2 kinderen en 5 kleinkinderen. Als technisch bedrijfskundige en Privacy professional heb ik van 1979 tot en met 2022 gewerkt bij Philips, DSM, KPN,  Xillion en Stepco. Mijn aandachtsgebieden waren ICT en productontwikkeling. In de ICT heb ik zo ongeveer alles gezien wat kan gebeuren. Mijn hobby’s zijn besturen van stichtingen en het bespelen van kerkorgels. Als organist ben ik verbonden aan een aantal kerken. Fotografie en ICT boeien mij ook erg. Daarnaast organiseer ik jaarlijks met een aantal andere mensen een aantal orgelconcerten

Door een ICT-klusje kwam ik bij Heinz terecht en toen heeft hij mij gevraagd om toe te treden tot het bestuur van de stichting. Binnen de stichting ben ik secretaris en heb ik ook privacy in mijn portefeuille. Daarnaast laat ik mij inzetten waar het nodig is.

Op een zeker moment heb ik als vrijwilliger deelgenomen aan een van de reizen, dit heeft mijn enthousiasme nog verder vergroot. Met name het feit dat je gasten veel aandacht kan geven, spreekt mij erg aan. Na zo’n reis ben je behoorlijk moe, maar ik heb dan wel veel positieven energie opgedaan.

Samen met Heinz en Yvonne voeren we de dagelijkse organisatorische activiteiten uit, dit kan zijn het uitzoeken van een nieuwe accommodatie, doornemen van formulieren en processen, maar ook het ontwerpen van een kerstkaart of het verzorgen van een stukje ICT.

Mijn ambitie is om zorgbehoevende gasten nog jarenlang fijne vakanties te bezorgen en binnen de organisatie in te springen daar waar het nodig is.

Ik hoop U van harte op een van onze reizen te mogen ontmoeten .

Ton notermans

 

Stichting Heinz

Met onze groep vrijwilligers zetten wij ons in voor de zeer kwetsbare groep, de gehandicapten met of zonder partner, ouderen, mantelzorgers en alleenstaanden.

Contactinformatie

Burg. Bar. van Hovellstraat 49
 6321 DB Wijlre
06-51672883
info@stichtingheinzreizen.nl
Volg ons op facebook