Trajekt maatschappelijk werk en de gemeente Gulpen-Wittem brengen inwoners weer in contact met elkaar.

Stichting Heinz Reizen Traject maatschappelijk werk

Door de corona pandemie hebben we onze sociale contacten wegens veiligheid en gezondheid moeten beperken. Vorig jaar oktober heeft de gemeente Gulpen-Wittem het symposium eenzaamheid georganiseerd. Hieruit is de samenwerking tussen Stichting Heinz Bijzondere Vakantiereizen en het maatschappelijk werk van Trajekt ontstaan. We realiseren ons meer dan ooit hoe belangrijk het is dat we in verbinding met elkaar staan en naar elkaar omkijken. Het resultaat van de samenwerking werd een volledig verzorgde dagtocht naar Mondo Verde voor een groep inwoners uit onze gemeente. Dit is mogelijk gemaakt door de gemeente Gulpen-Wittem, die voorstander van het initiatief was.

Onze burgemeester Nicole Ramaekers-Rutjens nam vanuit haar rol als vrijwilliger actief deel aan deze dag en stak haar handen uit de mouwen. Zij heeft samen met vrijwilligers van Stichting Heinz Bijzondere Vakantiereizen een onvergetelijke, zorgeloze ervaring voor onze inwoners tot stand gebracht. Op deze dag was het mooi om te zien hoe mensen zich open stelden en nieuwe contacten legden. Het succes was mede te danken aan verschillende partnerorganisaties, waaronder de Paus Franciscusgroep, die hebben gefaciliteerd in de voorbereidingen. De samenwerking tussen deze organisaties is, net zoals de verbinding met elkaar als inwoners, goud waard.

Stichting Heinz

Met onze groep vrijwilligers zetten wij ons in voor de zeer kwetsbare groep, de gehandicapten met of zonder partner, ouderen, mantelzorgers en alleenstaanden.

Contactinformatie

Burg. Bar. van Hovellstraat 49
 6321 DB Wijlre
06-51672883
info@stichtingheinzreizen.nl
Volg ons op facebook