Yvonne Quadackers

Bestuurslid

Ik werd geboren in Heerlen in 1953 en ben getrouwd met Walter. Samen hebben we drie kinderen en ons 6e kleinkind is op komst. Toen de kinderen op een leeftijd waren dat ze naar school gingen, ben ik gaan werken in de thuiszorg. Ochtenddienst, avonddienst en weekenddienst.

Toen Heinz mij een jaar of 13 geleden eens vroeg of ik interesse had om met een zorgvakantie mee te gaan, hoefde ik hier niet lang over na te denken.
Ook mijn man ging eens mee op zorgvakantie en ook hij was met het vakantievirus voor zorgvakanties besmet. Jaren gingen we samen met zorgvakanties mee bij verschillende organisaties.

Toen Heinz mij begin van het jaar vroeg of ik bestuurslid wilde zijn van de nieuwe stichting heb ik ook direct ja gezegd.
Tot mijn taken behoren: gasten bezoeken en intaken voor de zorgvakanties en samen jaarprogramma maken.
Ook proberen we altijd op zoek te gaan naar een nieuwe accommodatie en bezoeken deze dan.
We kijken dan of het hotel geschikt is voor onze doelstelling en welke excursies er gemaakt kunnen worden.

Zolang mijn gezondheid het toelaat, hoop ik me voor zorgbehoevende vakantiegasten in te zetten en deze gasten een fijne onvergetelijke vakantie te bezorgen.
Tot ziens op een van onze projecten.

Yvonne Quadackers

Stichting Heinz

Met onze groep vrijwilligers zetten wij ons in voor de zeer kwetsbare groep, de gehandicapten met of zonder partner, ouderen, mantelzorgers en alleenstaanden.

Contactinformatie

Burg. Bar. van Hovellstraat 49
 6321 DB Wijlre
06-51672883
info@stichtingheinzreizen.nl
Volg ons op facebook